Joveljić: Pritisak ne postoji; Eraković: Ovo je bilo prvo, drugo poluvreme je u Bugarskoj

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 10:06

Joveljić: Pritisak ne postoji; Eraković: Ovo je bilo prvo, drugo poluvreme je u Bugarskoj

Reprezentativac Srbije Dejan Joveljić izjavio je nakon meča sa Jordanom da je primarni cilj nacionalne selekcije utakmica sa Bugarskom.

Fudbaleri Srbije pobedili su Jordan 3:2 (1:0) u prijateljskom meču odigranom u Beču.

"Jako sam srećan što sam postigao dva gola i zato što smo pobedili. Drago mi je zbog navijača i što smo pred njima odigrali jednu mušku utakmicu. Moram da pohvalim ekipu Jordana koja je pružila veliki otpor. Mi se spremamo za Bugarsku koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je primaran cilj. Brzo smo se skupili i dogovorili šta da radimo u poslednjim minutima. Hvala Bogu došli smo do pobede. Ne postoji nikakav pritisak. Naši glavni napadači nisu tu i na meni i Jovanoviću je da ih odmenimo", istakao je Joveljić.

Štoper nacionalne selekcije Strahinja Eraković dodao je da je svaka pobeda bitna.

"Ovo nam je bilo prvo poluvreme. Drugo poluvreme je ono važnije u Bugarskoj. Tamo idemo na pobedu, da nastavimo gde smo stali sa pobedama protiv Litvanije i Crne gore. Da se plasiramo što pre na Euro. Postigao sam lep gol i naravno da sam presrećan zbog toga. Što se navijača tiče, napravili su atmosferu kao da smo u centru Srbije. Večeras su bili naš 12 igrač", zaključio je Eraković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.