Jovanoviću četvorka Bordoa: Idemo u Evropu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanoviću četvorka Bordoa: Idemo u Evropu

„U ugovoru ne postoji otkupna klauzula, ali ako sve bude u redu možda i ostanem sledeće sezone“, rekao je pozajmljeni štoper Zenita

Osmesi na stadionu „Matmut Atlantik“. Prvo, zbog dve vezane pobede (u prvenstvu nad Nansijem, kao i u Kupu Francuske protiv Dižona), onda i zbog dva posla realizovana poslednjeg dana prelaznog roka.

Novi članovi Bordoa postali su levokrilni vezista Junusi Sanhar (Lil, ugovor na četiri i po godine) i štoper Vukašn >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jovanović (Zenit, pozajmica do kraja sezone).

Našeg mladog reprezentativca biranim rečima, sažeto, predstavio je trener Žoselin Gurvenek:

Jovanovića smo pratili dve godine. Mlad je, ali igrač izuzetnih fizičkih predispozicija. Brz je. Dobro igra glavom. Sigurno će se snaći kod nas ukoliko bude prikazivao sve ono što smo videli prateći ga“.

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde dobio je dres broj četiri na poleđini i nagovestio visoke ambicije u novoj sredini.

Srećan sam što sam došao u Bordo. Mogao sam da potpišem i prošle godine, ali... Nadam se da ću ove pomoći ekipi da se plasira u Evropu. Verujem da ću u Bordou napredovati kao igrač i sazreti kao ličnost, kao i da će mi boravak u ovom klubu pomoći da napravim korak napred u karijeri. U ugovoru ne postoji otkupna klauzula, ali ako sve bude u redu možda i ostanem sledeće sezone“, rekao je Jovanović na promociji, dodavši da je spreman, jer je igrao kontrolne mečeve za drugi tim Zenita i da je sad odluka na stručnom štabu.

A Bordo u subotu od 20 časova dočekuje Ren, jednog od konkurenmata za plasman u Ligu Evrope. Žirondinci trenutno imaju 32 boda, pet manje od Liona, poslednjeg tima koji na osnovu tabele ide na međunarodnu scenu. Do nje se može i preko Kupa Francuske, uz napomenu da je ekipa čiji je član još jedan Srbin (Milan Gjaić) obezbedila osminu finala.

(FOTO: Star sport, MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.