Jovanovićeva osvaja i Akonkagvu

Izvor: B92, 04.Sep.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovićeva osvaja i Akonkagvu

Danijela Jovanović, prva osoba sa invaliditetom koja se popela na najviši vrh Evrope najavila je pokušaj osvajanja Akonkagve.

Trener Danijele Jovanović Slobodan Stokić rekao je na današnjoj proslavi povodom osvajanja Elbrusa, da će uskoro početi pripreme za Južnu Ameriku i Ande, odnosno Akonkagvu, vrh visok 6.962 metra, navodi se u saopštenju organizatora svečanosti. Danijela Jovanović rekla je da je uverena da će i ostali ljudi sa psihofizičkim teškoćama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nametnuti društvu svoje potrebe i talente.

Asocijacija za promovisanje inkluzije izrazila je nadu da će nadležni gradski sekretarijati, kao do sada, imati sluha i pružiti pomoć, ne samo Danijeli u njenim sportskim pohodima, već i ostalim ljudima sa psihofizičkim teškoćama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijela Jovanović osvaja i Akonkagvu

Izvor: Kurir, 04.Sep.2008

BEOGRAD, 4. septembra 2008. (Beta) - Danijela Jovanović, prva osoba sa invaliditetom koja se u avgustu popela na najviši vrh Evrope Elbrus danas je najavila pokušaj osvajanja vrha Akonkagvu. Trener Danijele Jovanović Slobodan Stokić rekao je na današnjoj proslavi povodom osvajanja Elbrusa, da će...

Nastavak na Kurir...

Danijela Jovanović osvaja i Akonkagvu

Izvor: Blic, 05.Sep.2008, 00:37

Danijela Jovanović, prva osoba sa invaliditetom koja se u avgustu popela na najviši vrh Evrope Elbrus danas je najavila pokušaj osvajanja vrha Akonkagvu...Trener Danijele Jovanović Slobodan Stokić rekao je na današnjoj proslavi povodom osvajanja Elbrusa, da će uskoro početi pripreme za Južnu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.