Jovanović od juna u Milanu!

Izvor: Press, 04.Jan.2010, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović od juna u Milanu!

Srpski reprezentativac Milan Jovanović nastaviće karijeru u Milanu! Ovakav rasplet događaja gotovo je izvestan, s obzirom na to da je fudbaler Standarda doputovao sinoć u Italiju, gde je trebalo da obavi kompletne lekarske preglede i utanači sve detalje oko ugovora

Ipak, sve ovo ne znači da će Jovanović već od ovog meseca zaigrati u crno-crvenom dresu, pošto su Milanezi i Standard dogovorili da se transfer realizuje tek u junu, kada Lanetu istekne ugovor sa sadašnjim klubom.
To praktično znači da...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Milan od leta u Milanu?

Izvor: Sportal.rs, 04.Jan.2010

Srpski reprezentativac Milan Jovanović nastaviće karijeru u Milanu! Ovakav rasplet događaja gotovo je izvestan, obzirom na to da je fudbaler Standarda doputovao sinoć u Italiju, gde je trebalo da obavi kompletne lekarske preglede i utanači sve detalje oko ugovora, piše Press.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.