Izvor: RTS, 31.Avg.2020, 10:24

Jovanović objavio spisak vozača za Trku kroz Srbiju

U Istočnom Sarajevu će od 18 časova biti organizovano svečano otvaranje jubilarne 60. Trke kroz Srbiju i predstavljanje ekipa koje će nastupiti na našoj najznačajnijoj trci. Među favoritima će biti i biciklistička reprezentacija Srbije, koja će biti u punom sastavu.
Selektor Srbije Nebojša Jovanović objavio je i zvaničan spisak reprezentativaca koji će nastupiti na Trci kroz Srbiju.

Naš tim će biti gotovo u kompletnom sastavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predvođen profesionalcem Dušanom Rajovićem. Pored Rajovića, Jovanović je u nacionalni tim pozvao Danilovića, Klisurića, Stefanovića, Galovića, sprintera Kalabu i Đorđa Đurića.
"Očekujem medalju. Bez lažne skromnosti, mislim da možemo makar do jedne, ako ne i do dve etapne pobedei složnu, kompaktnu vožnju", istakao je Nebojša Jovanović, selektor biciklističke reprezentacije Srbije.
Najviše se svakako očekuje od Dušana Rajovića, koji će pored etapne pobede, pretendovati i na generalni plasman.
"Najviše očekujem od Rajovića koji se već dokazao na velikim inostranim trkama. Od ostalih vozača očekujem da rade složno, da mu pomognu i na kraju ostvarimo naš cilj, a to je jedna etapna pobeda i medalja", dodao je Jovanović.
Start prve etape zakazan je za 1. septembar, kada će karavan krenuti sa Jahorine u 10.30 časova, a nakon 170 pređenih kilometara cilj prve, kraljevske etape, biće na Zlatiboru oko 15 časova i 30 minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.