Jovanović baš rešio da se dokaže

Izvor: S media, 06.Feb.2011, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović baš rešio da se dokaže

Milan Jovanović je po dolasku u Liverpul prošlog leta poručio da želi da se dokaže na "Enfildu" i tako će i biti! Barem dok se pita naš fudbaler.

Jovanović je ove zime odbio ponude Volfsburga i Rasinga, a kako prenosi Blic, i Njukasla.

Tores: Neću se radovati u nedelju!

Navijači: "Gori Tores, gori!" (VIDEO)

Jovanović nije zabrinut

"Svrake" su želele da uključe našeg napadača u transfer Endija Kerola >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na "Enfild", ali je Jovanoć to odbio i pokazao da se ne plaši nove konkurencije za mesto u timu (Luis Suarez i Kerol), te je ostao dosledan onome što je rekao po dolasku u Premijer ligu iz belgijskog Standarda.

Liverpul, inače, danas u 17 časova igra protiv Čelsija, za koji će debitovati doskorašnja zvezda "crvenih", Fernando Tores.

Jučerašnje, gotovo neverovatne, rezultate Premijer lige možete videti OVDE.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.