Jovanović: Zaslužili smo pun stadion

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Zaslužili smo pun stadion

Sportski direktor fudbalera Radničkog iz Niša Marko Jovanović izjavio je da je optimista uoči meča prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv malteške Gzire i poručio da je ekipa zaslužila punu podršku sa tribina.

On je istakao da su rezultati Radničkog na pripremama u Sloveniji (pobede protiv Krškog, Gorice i Rabotničkog, te remi sa Rostovom) pravi pokazatelj da ekipa ide pravim putem i dodao da je trener Nenad Lalatović postavio visoke standarde.

"Izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam zadovoljan radom trenera Lalatovića. Rezultati utakmica govore nam da idemo pravim putem, a ja mogu da kažem da će ljubitelji fudbala u Nišu sledeće sezone moći da vide jedan novi Radnički, jer će se sama igra ekipe dosta razlikovati u odnosu na prethodne godine", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, duel protiv Gzire neće biti lak, ali da veruje u prolaz.

"Neće nam biti lako, oni su tim prepun internacionalaca, a ekipe sa Malte odavno ne predstavljaju "topovsko meso" u evropskim kvalifikacija. Mi ih maksimalno respektujemo, ali smatram da će u ovom dvomeču sve zavisiti od nas. Iako su oni uigraniji, mi smo kvalitetniji i pokušaćemo da ih pobedimo u prvom susretu, kako bismo što rasterećeniji otputovali na revanš. Veoma me raduju redovi ispred biletarnice gde se prodaju karte za utakmicu, jer je to najbolji znak da smo u prethodnom periodu radili dobro kao klub i zaslužili veliku podršku", poručio je Jovanović.

Utakmica između Radničkog i Gzire igra se u četvrtak od 21 sat na Čairu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.