Jovanović: Zaslužili smo poštovanje

Izvor: B92, 23.Nov.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Zaslužili smo poštovanje

Kiparski APOEL ostvario je najve'i uspeh u istoriji kluba, ali i oupšte fudbala tog malog mediteranskog ostrva, a sve pod vođstvom Ivana Jovanovića.

Srpski stručnjak je već ranije izjavio kako njegov tima ima srce, a posle potvrde velikog uspeha remijem u Sankt Peterburgu, on je oduševljen.

"Ja sam najsrećniji čovek na svetu u ovom trenutku. Uspeli smo u onome o čemu smo pre tri meseca mogli samo da sanjamo. Među 16 najboljih evropskih timova smo sada, ponosan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na moje igrače", rekao je Jovanović.

Njegov tim je još uvek neporažen u grupi G, a rivali su mu bili šampion Lige Evrope Porto, te šampioni Ukrajine i Rusije, prebogati Šahtjor i Zenit.

"Ovo je kruna svega što smo radili od leta, kruna za sve koji su povezani sa klubom. I dalje imamo mnogo ciljeva i motivacije ispred nas sada. Sve to smo zaslužili našim igrama. Činjenica da smo među 16 najboljih u Evropi je još veća motivacija”.

I pored osiguranog mesta u osmini finala, Jovanović ne želi da 'odrađuje’ posao do kraja grupne faze.

"Naš cilj sada je da obezbedimo prvo mesto u grupi i još jednom priredimo zabavu kada budemo ugostili Šahtjor u Nikoziji. Nismo želeli ništa da prepuštamo slučaju i čekamo meč na našem terenu, zato smo sve završili večeras”, rekao je Jovanović koji je istakao da je njegov tim sada zaslužio poštovanje svih rivala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.