Jovanović: Zadar nema poraz u hrvatvskom prvenstvu

Izvor: B92, 18.Dec.2021, 14:39

Jovanović: Zadar nema poraz u hrvatvskom prvenstvu

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da je bitno da njegova ekipa predstojeću utakmicu protiv Zadra u ABA ligi uvede u svoj ritam.

Košarkaši Mege sutra dočekuju ekipu Zadra, u utakmici 12. kola ABA lige.

"Bez obzira na poziciju u ABA ligi, oni su već neko vreme počeli da igraju dosta bolje, a u isto vreme su prvoplasirani hrvatskom prvenstvu imaju najmanje poraza. Promene u stručnom štabu i igračkom kadru su donele bolje igre, posebno se to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << videlo u meču sa Cedevita Olimpijom gde su pokazali da poseduju kvalitet da dobiju ozbiljan tim na gostujućem terenu", rekao je Jovanović, prenosi klub.

Mega utakmicu protiv Zadra dočekuje sa skorom od pet pobeda i šest poraza, dok je Zadar zabeležio dve pobede uz devet poraza.

"Osovina je bekovski tandem Karter i Mavra pojačan sa novim igračem Tompsonom koji je pojačanje na unutrašnjim pozicijama. Za nas je pre svega bitno da presložimo uloge posle povrede Kazalona i da uvedemo utakmicu u naš ritam", dodao je trener Mege.

Bek Mege Nikola Đurišić je rekao da njegovu ekipu očekuje teška utakmica i istakao da ne sme da ih zavarava pozicija Zadra na tabeli.

"Ušli smo u dobar ritam, treniramo jako dobro i daćemo sve od sebe da dođemo do pobede koja bi nam puno značila", rekao je Đurišić.

Utakmica Mega - Zadar na programu je u nedelju od 12.00 u u Hali "Mega Factory", uz ograničeno prisustvo publike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JOVANOVIĆ PRED ZADAR: Bitno je da uvedemo utakmicu u naš ritam

Izvor: Kurir, 18.Dec.2021

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da je bitno da njegova ekipa predstojeću utakmicu protiv Zadra u ABA ligi uvede u svoj ritam.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.