Jovanović: Težak raspored pred nama

Izvor: B92, 10.Feb.2022, 00:44

Jovanović: Težak raspored pred nama

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Studentskog centra morati da ima pravi pristup.

To podrazuemeva da ekipa bude koncentrisana i da energetski odgovori timu iz Podgorice.

"Nalazimo se u teškom rasporedu, s obzirom da smo pre nepuna dva dana igrali utakmicu protiv Zvezde, a praktično dva, tri dana posle utakmice sa Studentskim centrom, čeka nas utakmica protiv Budućnosti", rekao je Jovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi klub.

"U četvrtak će nam biti potreban pre svega, pravi pristup utakmici, da budemo koncentrisani i da energetski odgovorimo Studentskom centru", dodao je on.

Košarkaši Mege igraju sutra u Podgorici protiv Studentskog centra zaostalu utakmicu 14. kola ABA lige, dok ih u nedelju na istom mestu očekuje i meč 20. kola regionalnog takmičenja protiv Budućnost.

Mega trenutno ima osam pobeda i devet poraza u ABA ligi uz dve utakmice manje, dok Studentski centar ima skor 7/10.

"Studentski centar je dobro ukomponovan tim, spoj mladosti i iskustva. Bez obzira što je u pitanju debitant u ABA ligi, jedan deo igrača ima iskustvo igranja iste lige. Tokom sezone su dizali nivo njihovih igara, kako individualno, tako i timski, i odigrali su nekoliko jako dobrih utakmica", rekao je Jovanović.

"Mišljenja sam da će biti jako motivisani za utakmicu sa nama, da poseduju kvalitet za nju", dodao je on.

Plej Mege Nikola Kočović je rekao da će predstojeći meč u Podgorici sigurno biti drugačiji u odnosu na onaj iz prvog dela sezone kada je njegov tim slavio na domaćem terenu sa 101:68.

"U pitanju je ekipa koja ima kvalitet i verujem da će biti motivisana da se revanšira za poraz u prvom delu sezone", rekao je Kočović.

"Mi sa druge strane, iako nemamo puno vremena za pripremu utakmice, verujem da ćemo spremni i motivisani dočekati taj duel i da ćemo uspeti da odgovorimo svim zahtevima utakmice i napravimo pozitivan rezultat", dodao je on.

Utakmica Studentski centar - Mega igra se sutra od 20.00 SC "Morača" u Podgorici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.