Jovanović: Nije nam se išlo kući VIDEO

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 23:09

Jovanović: Nije nam se išlo kući VIDEO

Nevena Jovanović, srpska košarkašica, oglasila se nakon pobede Srbije nad Velikom Britanijom.

Ženska reprezentacija Srbije brani tron na Evrobasketu u Ljubljani, a na licu mesta je naša Dejana Popović.

Srbija je u osmini finala pobedila Veliku Britaniju rezultatom 66:60, a Nevena Jovanović je imala 5 poena, 2 skoka i 2 asistencije.

"Lakše je, ali ovo nije bila najlakša utakmica za gledanje jer je bilo na malo poena i pao je teret sa srca stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ovo je bila utakmica za pboedu ili ideš kući, a mi nismo bile spremne da idemo kući i drago mi je što smo pobedile", rekla je Nevena Jovanović.

Šta je presudilo?

"Agresivnost na lopti i par ukradenih lopti što nama daje dodatnu energiju i za napad i toga treba da imamo više. Bitno je što smo bili kompletni i Marina je rekla da je ovo ekipa koja ne odustaje 40 minuta i oni su se vraćali i mi smo morali da budemo fokusirani svih 40 minuta i srećna sam zbog pobede", smatra Jovanovićeva.

Sledi duel sa Belgijom.



"Belgija je najbolja na ovom šampionatu i pobeđivale sa 35, 40 razlike i imaju najboljeg asistenta i skorera ovog prvenstva i igraju jako dobro pa moramo da se spremimo za njih jer imamo manje od 48 sati da se spremimo i znamo šta ta utakmica nosi i šta nam je bio cilj pre dolaska ovde jer ovo Evropsko prvenstvo vodi na Olimpijske igre i to treba da nam bude stalno u mislima",
kaže srpska košarkašica.

Kristina Topuzović je rekla da su svi srećni zbog pobede.

"Naravno da je osećaj dobar i da smo svi zadovoljni i srećni jer nije bila laka utakmica, bilo je teško i mi smo se potrudili da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i plasiramo se u četvrtfinale. Sa Belgijom moramo 40 minuta da budemo fokusirane, da se dobro spremimo i pružimo još bolju igru nego u ovoj utakmici", kaže Kristina Topuzović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.