Jovanović: Da je samo jedna trojka ušla…

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Da je samo jedna trojka ušla…

Ono što smo pretpostavili, Vlada Jovanović je potvrdio dan posle utakmice sa Makabijem – zadovoljstvo zbog upornosti njegovih momaka do poslednjih sekundi meča.
- Pohvalno je što se ni jednog trenutka nismo predali. Tu veliku razliku koja je napravljena iz njihove agresivne odbrane i naših izgubljenih lopti, uspeli smo da smanjimo u poslednjoj četvrtini i da se vratimo u utakmicu. Da je samo jedna trojka ušla u trenutku kada je rezultat mogao da bude nešto drugačiji, možda bismo uveli utakmicu u nešto neizvesniju završnicu. Ovako, Makabi je zasluženo pobedio – kazao je Jovanović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.