Jovana je imala scene ŽESTOKOG SEKSA sa čak PET SRPSKIH GLUMACA, a poznata je i kao devojka košarkaša (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana je imala scene ŽESTOKOG SEKSA sa čak PET SRPSKIH GLUMACA, a poznata je i kao devojka košarkaša (FOTO)

Uzbudljiva život mlade glumice.

Jovana Stojiljković briljira u seriji “Jutro će promeniti sve”, ali i u aktuelnom filmu “Južni vetar“. Javnosti je pak postala poznata kao devojka NBA zvezde Bogdana Bogdanovića sa kojim je raskinula posle nekoliko meseci. Odluka o raskidu došla je spontano kada je Bogdan otišao u Ameriku da igra košarku, a ona je ostala u Srbiji da gradi karijeru. I zaista, upečatljiva je, posebno zbog scena seksa koje je snimila sa nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznatih glumaca među kojima su Miloš Biković i Andrija Kuzmanović.

#jovanastojiljkovic #bogdanbogdanovic #like4like #followforfollow

Објава коју дели Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) дана 15. Окт 2017. у 7:35 PDT

Slaven Došlo

Možda joj uloga u filmu “Panama“ nije bila prva, ali ju je svakako istakla. U tom ostvarenju snimila je vrele seksi scene sa Slavenom Došlom u kojem glumi njegovu devojku. Jovana je jednom prilikom priznala da je uživala u snimanju scena seksa.

- Prvi dan snimanja sene seksa je neprijatan. Stvarno. Naravno ali kasnije smo se mi oslobodili i opustili i uživali u tim scenama jer su one pune emocija i dvne su. Što se tiče snimanja ja sam jako verovala Pavlu i kada sam pristala da igram tu ulogu nisam se uopšte razmišljala o tim scenama seksa. Pričala sam i sa kolegama, svi su me pitali “da li ćeš moći to”, “to je malo neprijatno”… Ali, verovala sam toliko Pavlu a kasnije jako jako sam verovala i Slavenu. Imali smo i probe za te scene. Bilo nam je važno da smo slobodni, da to deluje što autentičnije, realističnije I mislim da smo se snašli. Mislim da smo na kraju baš uživali u tim scenama - objasnila je Jovana Stojiljković.

#jovanastojiljkovic #slavendoslo #like4like #followforfollow #panama

Објава коју дели Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) дана 29. Нов 2017. у 9:59 PST

Andrija Kuzmanović

Jovana ima značajnu ulogu i u ostvarenju “Senke nad Balkanom“ gde je snimala vrele scene sa Andrijom Kuzmanovićem. Jovana tumači ulogu sudskog veštaka, a Andrija mladog perspektivnog inspektora. Njih dvoje povezuju mistični slučajevi, a kako vreme odmiče sve su zaljubljeniji, te sve kulminira vrelim scenama koje su oboje fantastično dočarali.

#jovanastojiljkovic #like4like #followforfollow

Објава коју дели Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) дана 10. Дец 2017. у 12:21 PST

Miloš Vlalukin i Miodrag Dragičević

Jovana Stojiljković u seriji “Jutro će promeniti sve“ tumači veoma intrigantnu ulogu. Ona na početku započinje život sa dečkom čiji lik tumači Milan Marić, i njih dvoje su na korak do braka. Međutim, u jednom trenutku ta veza puca usled Jovanine želje da okusi život. Ona tada ima niz seksulanih iskustava, između ostalog i vrelu scenu sa Milošem Vlalukinom, ali i scene trojke sa Miodragom Dragičevićem i Hanom Beštić.

#jovanastojiljkovic #miodragdragicevic #like4like #followforfollow

Објава коју дели Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) дана 9. Мар 2018. у 10:56 PST

Miloš Biković

Paralelno sa seksi scenama u seriji “Jutro će promeniti sve“ Jovana tumači i značajan lik u filmu “Južni vetar“ gde na početku filma ima erotske scene sa Milošem Bikovićem prilikom kojih je pokazala grudi.

❤ #jovanastojiljković #jovanastojiljkovic #milosbikovic #juznivetarfilm #juznivetar #južnivetar #like4like #followforfollow

Објава коју дели Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) дана 3. Авг 2018. у 8:02 PDT

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.