Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2021, 08:39

Jovan Kokir u Žarkovu

Posle rastanka sa Metalcem...

Prošao je omladinsku školu crno-belih i važio za jednog od talentovanijih u sportskom centru Zemunelo. Međutim, Jovan Kokir nikako da napravi ozbiljan iskorak u seniorskom fudbalu, pa se sada opet vratio u Prvu ligu Srbije. Levokrilni fudbaler je posle rastanka sa Metalcem potpisao za Žarkovo, prenosi danas Sportski žurnal.

Podsetimo, Kokir je najavio velike mogućnosti kada je na proleće 2019. na pozajmici u Teleoptiku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << postigao četiri gola i namestio još tri. Nikola Lazetić ga je tada kao sportski direkor odveo u Vojvodinu, ali Nenad Lalatović nije baš bio impresioniran, pa je Kokir posle samo godinu dana promenio klub.

Zaigrao je u Metalcu, ali ni kod Lazetićevog brata Žarka, šefa struke kluba iz Gornjeg Milanovca, nije bio u prvom planu. Posle samo 103 minuta ovog leta shvatio je da mu je bolje da potraži minute na drugom mestu, pa će se nastavku sezone sa Žarkovom boriti za promociju u Superligu.

Žarkovčani su trenutno treći na tabeli PLS-a s tim da je sezona tek počela i da je rano za bilo kakve kalkulacije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.