Jošić osvojila bronzu na Bledskoj regati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jošić osvojila bronzu na Bledskoj regati

Reprezentativka Srbije u veslanju Ljiljana Jošić osvojila je danas bronzanu medalju u skifu na Bledskoj internacionalnoj regati, uvodnom takmičenju za Prvi Svetski kup koji počinje u subotu.

U finalnoj trci Jošić je do vrednog uspeha došla rezultatom 8:00,21 minuta, a ispred 18. godišnje srpske reprezentativke kroz cilj su prošli čamci Švajcarske (7:41,57) i Kine (7:44,89).

Drugi predstavnik Srbije na regati, Petar Jovanović, zauzeo je četvrto mesto u skifu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za lake veslače rezultatom 7:15,06.

U subotu se na Bledu održavaju kvalifikacione i polufinalne trke u Svetskom kupu, gde će Srbiju predstavljati dubl skul Marko Marjanović-Aleksandar Filipović, četverac bez kormilara Veselin Savić, Dušan Bogičević, Nikola Stojić, Radoje Đerić, dubl skul za lake veslače Miloš Stanojević-Marko Jošić, skif za lake veslače Petar Jovanović, te Iva Obradović i Ljiljana Jošić u ženskom skifu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.