Izvor: Glas javnosti, 18.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još samo Standard da popusti

Dugo već trener Olimpika iz Marseja Erik Gerec pokušava da na „Velodrom“ dovede napadača Standarda i reprezentativca Srbije Milana Jovanovića (27). Iskusni belgijski stručnjak nije uspeo da nagovori predsednika kluba Papa Dijufa da se „otvori“ i kupi Laneta, što je bio signal PSV Ajndhovenu da odmah pošalje ponudu za brzonogog Čačanina i dođe nadomak njegovog parafa. Prema pisanju medija, jedan od najboljih fudbalera belgijskog šampionata završio je pregovore sa čelnicima PSV >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i utanačio sve detalje prelaska na „Filips arenu“.

Sve to, međutim, i dalje ništa ne vredi pošto je Standard već dva puta odbio ponude šampiona Holandije.

- Postigao sam dogovor sa PSV Ajndhovenom, ali moja sudbina je i dalje u rukama Standarda. Ako me klub ne pusti da idem, ostaću do 2010. godine dokle mi važi ugovor - uverava Jovanović.

Srpski napadač ne krije da želi da promeni sredinu, pogotovo što već nekoliko godina igra u Belgiji i da se verovatno zasitio.

- Želim da pređem u PSV, ali ne pitam se samo ja. Poštovaću odluku mojih poslodavaca kakva god ona bila. Ipak, voleo bih da pređem u veći klub - priznaje golgeter Standarda.

Milan Jovanovic nije iz Cacka vec iz Bajine Baste!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.