Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2021, 19:31

Još malo i gotovo: Pregovori s Realom u završnoj fazi, Junajted za Varana plaća do 50.000.000 evra

Francuz će postati treće pojačanje ovog leta

Sve smo bliži raspletu po kojem će Rafael Varan postati novi štoper Mančester junajteda.

Da je zaista tako potvrđuju izveštaji uglednih ostrvskih medija koji javljaju da su pregovori za transfer francuskog štopera u završnoj fazi i da Real Madrid može da računa na obeštećenje ne veće od 50.000.000 evra.

Sreda, 20.30: (1,45) Crvena zvezda (4,30) Kairat Almati (7,75)

Ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ishod ne predstavlja nikakvo čudo. Varan je uveliko u poslednjoj godini ugovora i mada još nije zvanično odbio Realovu ponudu da produži ugovor, povratnik na trenersku klubu Karlo Anćeloti ne želi igrača koji glavom nije u Madridu zbog čega klub želi da uzme ono što može, pre nego da dozvoli ostane bez evrocenta obeštećenja. Pogotovo jer Real i dalje kuje planove da pojača ekipu već ovog leta.

Zbog toga su u današnjem danu pregovori stigli do faze doterivanja poslednjih detalja transfera među klubovima. Sa Varanovim agentima se odavno razgovara i gotovo da su poznati najvažnije pojedinosti saradnje koju će šampion sveta s Francuskom da potpiše. Varana u Junajtedu čeka ugovor na četiri godine, uz platu od 12.000.000 evra po sezoni. Uz bogate bonuse. Što je daleko više od onoga što Real nudi za nastavak (7.500.000).

Ostrvski novinari pokušavali su poslednjih dana da izvuku bilo kakvu informaciju od Olea Gunara Soslkjera po pitanju Varanovog dolaska, ali je Norvežanin ostao zakopčan. No, jasno je da samo pitanje dana kada će Junajted da dobije novog štopera, odnosno partnera kapitenu Hariju Megvajeru.

Momak koji je sa Realom osvojio četiri Lige šampiona postao bi treće pojačanje Mančester junajteda ovog leta posle golmana Toma Hitona koji je stigao kao slobodan igrač posle rastanka sa Aston Vilom, te Džejdon Sančo za koga je izdvojeno 85.000.000 evra, plus još 10.000.000 evropskih novčanica u bonusima i to je zasad transfer leta.

Za Varana se jedno vreme interesovao i Čelsi, ali se aktuelni šampion Evrope kasno uključio pošto je Junajted već praktično imao usmeni dogovor s igračem oko detalja saradnje.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.