Još loših vesti za Barsu, tri povrede pred El klasiko!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još loših vesti za Barsu, tri povrede pred ''El klasiko''!

Barselona se ne nalazi u najboljem trenutku pred predstojeći duel sa najvećim rivalom.

Katalonci su u nedelju odigrali jedan od najgorih mečeva u poslednjih nekoliko godina i mogu da budu srećni sa osvojenim bodom na Anoeti, a današnji trening su zbog povreda propustili Pike, Alba i Mesi!

U ovom trenutku zaostaju šest bodova za Real Madridom, ali to nije jedina loša vest za Luisa Enrikea.

Naime, zbog povrede je ponovo van stroja Đordi Alba, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doživeo jak udarac u predelu potkolenice i skočnog zgloba, pa će morati da odmara i još uvek nije sigurno da li će biti spreman za subotu.

Pored njega, Pike i Mesi su propustili današnji trening, ali ne zbog povreda, već iz predostrožnosti i oni će biti spremni za Real.

Što se otalih tiče, Andres Inijesta i Samjuel Umtiti su nastavili sa procesom oporavka i mogli bi da konkurišu za sastav.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.