Izvor: KGsport.info, 19.Avg.2011, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedno pojačanje u KK Radnički (VIDEO)

Nakon dolaska Junusa Čankaja i Darena Mura, u redove Radničkog je stigao još jedan stranac. Reč je o dvadesetdevetogodišnjem Amerikancu Dejvidu Sajmonu. Sajmon je visok 207cm i  igra na poziciji centra.U dosadašnjoj karijeri je nastupao u bugarskoj ekipi Lukoil,  francuskoj PRO A ligi (Dižon i Strazbur) i ruskoj Superligi (Standart Samarskiz Region). U dresu Strazbura je  imao najzapaženiji učinak. U Evročelendž kupu je beležio 17, 8 poena i 8,3 skoka, dok je u PRO A ligi njegov prosek bio 13,2 i 4,7 skokova po utakmici. Prethodne sezonu je proveo u Koreji.
Radnički je pored pojačanja iz inostranstva u svoje redove doveo i iskusnog Pavkovića iz Hemofarma, Lučića iz OKK Beograda i Birčevića iz Metalca, pregovori sa Stivenom Markovićem su pri kraju, a ovih dana očekujemo vest o novim pojačanjima.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajmon u Radničkom

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 00:22

Ipak Kragujevčani nisu završili sa Amerikancima. Posle dovođenja Darela Mura, jer je od novi član Radničkog centar Dejvid Sajmon (207, 29), do pre dve sezone igrač Strazbura koji je prošlu sezonu proveo u Južnoj Koreji u Anijangu, gde je bio prva zvezda tima sa 20,2 poena, 8,9 skokova, 1,6 rampi...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.