Još jedan talenat ostavlja Šalke praznih šaka i seli se u Premijer ligu?

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2018, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan talenat ostavlja Šalke praznih šaka i seli se u Premijer ligu?

Važi za jednog od najboljh produkata akademije ekipe iz Gelzenkirhena.

Šalke je prethodnih godina često iz omladinskog pogona izbacivao jako talentovane fudbalere, ali na retkima su uspeli da ostvare profit.

Sećamo se još davno da su Mesuta Ozila prepustili Verderu, doduše tom prilikom su zaradili oko 5 miliona evra, on je potom iz Bremena otišao u madridski Real, danas je ključni igrač Arsenala i jedan od najboljih plejmejkera u Evropi.

Minulog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ih je bez obeštećenja napustio Sead Kolašinac, koji je danas u takođe u Arsenalu, a isto je učinio pre par sezona i Džoel Matip, kada je po isteku ugovora sa ekipom iz Gelzenkirhena pojačao Liverpul.

Narednog leta će to izvesno uraditi i Leon Gorecka, koji se dogovorio sa Bajernom, a to bi mogao da učini i Maks Majer, koji takođe ima još samo nekoliko meseci važećeg ugovora sa ekipom sa "Veltins arene".

Za njim vlada veliko interesovanje iz Premijer lige, ali su zainteresovani i Milan i Barselona.

Milan ipak nije spreman da ispuni uslove koje on traži, navodno mladi Nemac hoće šest miliona evra po sezoni, dok Barsa sa druge strane nije ostvarila nikakve kontakte sa njegovim predstavnicima, pa je prema mnogima Premijer liga najrealnija destinacija za 22-godišnjeg vezistu.

Liverpul i Arsenal su pokazali najveće interesovanje, oba kluba mogu da mu ispune finansijske uslove, videćemo za koga će se Majer na kraju odlučiti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.