Još jedan orao u Primeri?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan "orao" u Primeri?

Samo šest meseci pošto je stigao u Olimpijakos iz Konjaspora reprezentativac Srbije Jagoš Vuković bi mogao ponovo da promeni sredinu pošto je pao u drugi plan u timu iz Pireja.

Grčki mediji pišu da je iskusni defanzivac na pragu odlaska u špansku Malagu gde bi proveo drugi deo sezone kao pozajmljeni igrač, navodno je sve dogovoreno i čeka se samo još zvanična potvrda.

On je od dolaska u Olimpijakos odigrao samo četiri meča za prvaka Grčke od čega dve u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kvalifikacijama za Ligu šampione i dva u domaćem šampionatu.

Malaga je u potrazi za centarhalfom zbog velikog broja povređenih igrača i u Vukoviću ovaj klub vidi rešenje za probleme u defanzivi. Klub iz Andaluzije trenutno je na poslednjem mestu Primere sa svega četiri osvojena boda u 11 odigranih mečeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.