Još jedan napadač stiže u Zvezdu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan napadač stiže u Zvezdu? (FOTO)

Sportski direktor crveno-belih predstavio Brazilca.

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela poželeo je dobrodošlicu Džonatanu Kafuu (više pročitajte OVDE), ali je tema razgovora bio i prelazni rok, odnosno da li se mogu očekivati novi igrači na stadionu "Rajko Mitić".

- Da li će biti dolazaka ne zavisi od revanša sa Spartakom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nije tajna da tražimo još jednog špica, ali nećemo po svaku cenu da dovodimo igrače, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako nismo sto odsto sigurni - rekao je Mrkela, koji nije želeo da potvrdi da li je jedna od opcija (kao što se spekuliše u javnosti) Diumersi Mbokani koji je igrao za brojne klubove u Evropi, kao što su Standard, Anderleht, Monako, Dinamo Kijev, Norič...

- Ne bih o imenima - ostao je uzdržan Mrkela koji je pričao i o meču sa Spartakom iz Trnave, u Beogradu, koji je završen rezultatom 1:1.

- Prava je šteta što nismo iskoristili psihološku prednost, već smo dopustili da primimo gol odmah posle našeg. Igrači su optimisti i verujem da će moći da ostvare dobar rezultat. Ja sam momcima čestitao posle meča, jer su ostavili srce na terenu.

Bilo je priče i o kazni UEFA...

- Ne bih sada da pričam o tome. Sada razmišljamo o utakmicama sa Spartakom u Superligi, a posle i sa Trnavom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.