Još jedan meč iz Srbije prijavljen UEFA; Ovo je za zatvor

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 16:58

Još jedan meč iz Srbije prijavljen UEFA; "Ovo je za zatvor"

Nekadašnji FIFA sudija Ninoslav Spasić prijavio je UEFA aktere sumnjivog meča 21. kola Srpske lige "Istok“, između Meševa i zaječarskog Timoka 1919 (1:2).

Kako prenosi Sportklub, Spasić , koji je danas suspendovani kontrolor, dostavio je i video-zapis, a posebno je potenciran drugi gol gostiju, uz veliku grešku golmana Meševa.

"Poštovani, upozoravao sam nedelju uoči utakmice šta će se desiti. Ovo je skandal ozbiljan kriminal, igrali su sedmi, protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipe iz donjeg dela tabele. Kladionice su regovale, ali sa zakašnjenjem. Kao nekadašnji sudija FIFA, uvek se borim za regularnost. Posle skandaloznih golova i završetka utakmice prema očekivanjima, morao sam da se javim i prijavim neregularnosti… Ovo je za zatvor“, između ostalog stoji u prijavi koju je poslao Ninoslav Spasić.

Iz UEFA stigao na njegov mejl stigao odgovor u kome mu se zahvaljuju za informaciju i da će materijal biti prosleđen odeljenju za borbu protiv nameštanja UEFA.

"Upozoravao sam sedam dana ranije šta će da se desi. Niko nije ni reagovao, niti osetio potrebu da se oglasi uoči utakmice, čak ni posle. Pogledajte samo skandalozne golove, ljudi su se smejali kakvoj lakrdiji su prisustvovali. Pitam se samo dokle će ova bruka, u režiji rukovodstva istočnog regiona i FSS, da traje. Javna je tajna da se utakmice nameštaju i niko ne reaguje. Ko će uopšte da gleda utakmice, šta sledi u nastavku sezone. I nije toliko bitan aktuelan trenutak, koliko trajna šteta naneta fudbalu. Sa ovim ljudima, odgovorno tvrdim, srpski fudbal ne može dalje", rekao je Spasić za Sportklub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.