Još jedan košarkaš opleo po Mesini: Ne sviđa mi se kao trener, nije dobra osoba

Izvor: B92, 21.Dec.2023, 18:42

Još jedan košarkaš opleo po Mesini: Ne sviđa mi se kao trener, nije dobra osoba

Košarkaš Asvela Timoti Luvavu izneo je niz negativnih komentara o nekadašnjem klubu Olimpiji iz Milana i treneru Etoreu Mesini.

Pre dolaska u frnacuski tim, Luvavu je bio deo italijanske ekipe prošle godine, ali je na kraju sezone 2022/23 ipak otišao iz Milana

U intervjuu koji je Luvavu dao francuskom Ekipu, igrač je imao veoma negativna mišljenja o klubu.

"To je tim koji mi se ne sviđa. Ne sviđa mi se trener. On nije dobra osoba, po mom mišljenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njegovo ime izaziva poštovanje, imao je sjajnu karijeru. Bilo je to razočaranje. Nisam razumeo način na koji sam ostavljen po strani, bez objašnjenja, bez komunikacije, kada smo uvek vodili dijalog uprkos nesuglasicama. Nije mi se svidelo kada sam čuo da je ovog leta drugim timovima pričao negativne stvari o meni", rekao je Luvavu ze Ekip.

Luvavu nije jedini igrač koji je izrazio nezadovoljstvo Mesininim stilom komunikacije. Nedavno je i Šabaz Nejpor kritikovao italijanskog trenera zbog navodinih neistine, koje je izneo u jednim novinama, a Mesina je kasnije demantovao te navode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.