Još jedan igrač Sportinga stiže u Lester!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan igrač Sportinga stiže u Lester!

Napad 'Lisica' će pojačati Islam Slimani, a vezni red jedan od glavnih igrača reprezentacije Portugalije koja je ovog leta pokorila Evropu.

Slimani se sinoć golom i suzama oprostio od navijača Sportinga, a derbi protiv Porta na 'Alveladeu' će po svoj prilici biti poslednja utakmica Adrijena Silve u zeleno-belom dresu.

Sjajni vezista je u izjavi za 'O Jogo' potvrdio da u paketu sa Alžircem dolazi u Lester.

"Prihvatili smo ponudu. Idem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Lester." rekao je Silva.

"Nakon 15 godina odlazim iz Sportinga i niej mi lako zbog toga. Od svoje 12. godine sam ovde, gotovo sve moje uspomene su vezane za ovaj klub, koji doživljavam kao svoju drugu kuću. Ipak, uzbuđen sam zbog novog izazoza koji sa sobom nosi Premijer liga, a i moje ambicije se poklapaju sa Lesterovim. Nadam se da mi niko neće zameriti." istakao je portugalski reprezentativac.

'Lisice' će platiti lisabonskim 'Lavovima' 21 milion funti na ime transfera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.