Još jedan deda u Milanu od leta

Izvor: B92, 26.Mar.2010, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan 'deda' u Milanu od leta

Kako navode mediji u Italiji, 34-godišnji štoper Kjeva Mario Jepes od leta će postati fudbaler Milana.

Iako je prvi pik' Milaneza bio odbrambeni fudbaler Palerma Simon Kjer, sva je prilika da će se ipak Jepes preseliti na San Siro, a spekuliše se da je u pitanju dvogodišnji ugovor vredan milion i 800 hiljada evra.

Jepes je u Kjevo došao 2008. godine nakon četiri uspešne godine u PSŽ-u. Pre toga je dve sezone igrao za Nant, koji mu je bio prvi evropski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub. Pre toga je nastupao za River Platu, Deportivo Kali i Kortuluu, a za reprezentaciju Kolumbije odigrao je 64 utakmice.

Prema navodima italijanskog lista "Gazeta delo Sport”, Jepes će se novim saigračima pridružiti posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.