Još jedan bivši as Zvezde kod Piksija

Izvor: Mondo, 04.Jan.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan bivši as Zvezde kod Piksija

Dragan Stojković za pomoćnika u Gvangžuu pozvao je bivšeg saigrača u crveno-belom dresu

Bratislav Živković, dosadašnji trener omladinaca Crvene zvezde napustio je nedavno Ljutice Bogdana, kako bi asistirao Draganu Stojkoviću Piksiju na klupi Gvangžua.

Ali on nije jedini. Bivši kapiten reprezentacije u svoj stručni štab pozvao je još jednog bivšeg fudbalera Crvene zvezde i nekadašnjeg saigrača za pomoćnika - Slobodana Marovića.

"Piksi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << me je pozvao u svoj stručni štab, a ja sam sa oduševljenjem prihvatio poziv. Prijatno me je iznenadio. Željan sam rada u klubu, spreman da zasučem rukave i da znanjem i posvećenošću doprinesem što boljem rezultatu Gvangžua", rekao je za "Sportski žurnal" Marović, član Zvezdine generacije koja je 1991. osvojila pehar prvaka Evrope u Bariju.

"Piksi je bog i batina u Kini, ne preterujem kada to kažem. Ekipa koju vodi je solidno selektirana, pa kad se podvuče crta, budi nadu u berićetnu sezonu", dodao je Marović, koji je bio pomoćnik Robertu Prosinečkom dok je vodio Crvenu zvezdu.

Marović već ima iskustvo nastupa u kineskom šampionatu, budući da je poslednju sezonu igračke karijere proveo u redovima Šenžena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.