Još jedan Srbin u Malagi? (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Srbin u Malagi? (video)

Dragan Milosavljević dobija društvo.

Gagi Milosavljević je već jedan od najiskusnijih igrača Unikahe, a nedavno je potpisao i novi ugovor sa klubom.

Sada će dobiti i društvo iz domovine, kako je na pragu potpisivanja ugovora sa ekipom iz Malage bivši košarkaš Verezea Aleksa Avramović.

Srpski reprezentativac, koji je imao veliku ulogu u Đorđevićevoj selekciji tokom kvalifikacija za Mundobasket u Kini, napustio je nakon tri godine Vareze, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stoje stvari karijeru nastavlja u španskoj ACB ligi.

U sezoni za nama je u proseku beležio 17,7 poena u italijanskom Palakanestru, uz tri asistencije po utakmici. Prosečno je pogađao dve trojke po meču, uz 40% uspešnosti van linije za tri poena.

Sjajan je ofanzivac i nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za ekipu Unikahe.

Prisetimo se i njegove nestvarne trojke, kojom je selekciji Srbije doneo važnu pobedu u kvalifikacijama, protiv Austrije.

VÍDEO. Lo ha pasado francamente mal Serbia en estas ventanas de febrero.

Tanto que casi pierde con Austria si no es por este triple ganador de Aleksa Avramovic (1,92 m.; 23 años; Varese)pic.twitter.com/bEuYFKMsZg

— Chema de Lucas (@chemadelucas) 25. фебруар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POVEZIVALI SU GA ZVEZDOM I PARTIZANOM: Reprezentativac ORLOVA blizu odluke oko odabira kluba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019

Dogovor na pomolu...Standardni košarkaški reprezentativac Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket u Kini, Aleksa Avramović, blizu je potpisa ugovor sa Unikahom, prenose španski mediji. Avramović je posle odlaska iz italijanskog Varezea bio povezivan sa mogućim dolaskom u Crvenu zvezdu odnosno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.