Još jedan Arsenalov igrač povređen

Izvor: UživoFudbal.com, 09.Okt.2014, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Arsenalov igrač povređen

Mesut Ezil, Arsenal

Još jedan igrač Arsenala odsustvovaće duže vreme sa terena. Posle Žirua i Ramzija, povređen je i Mesut Ezil. Po dolasku u kamp nacionalne selekcije Nemačke, Ezil je poslat na MRI ispitivanje i ustanovljena mu je povreda na levom kolenu. Povredu je igrač Arsenala zaradio na poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Čelzija koju je njegov tim izgubio sa 2:0.

Po prvim procenama Arsen Venger neće moći da računa >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << na Ezila od 10 – 12 nedelja. To znači da Nemac propušta sve utakmice do kraja grupne faze Lige šampiona kao i derbi utakmice protiv Mančester Junajteda i Liverpula u Premijer ligi. Mesut Ezil propustiće i duela svoje reprezentacije protiv Poljske i Republike Irske.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.