Još dva potpisa u Bajernu

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dva potpisa u Bajernu

Fudbaleri Bajerna iz Minhena Arjen Roben i Rafinja igraće u dresu šampiona Namečke i naredne sezone, pošto su se danas s upravom kluba dogovorili o produžetku ugovora do 30. juna 2019.

Bajern je naveo da će njih dvojica u narednih nekoliko dana staviti potpise na nove ugovore.

"Roben i Rafinja igraju veoma važnu ulogu u našim planovima za narednu sezonu", rekao je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

Roben je u Bajern stigao 2009. godine iz Real Madrida, dok je Brazilac u redovima kluba iz Minhena od 2011. kada je prešao iz Djenove.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roben i Rafinja ostaju u Bajernu do kraja naredne sezone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2018, 05:06

Fudbaleri Bajerna iz Minhena Arjan Roben i Rafinja dogovorili su produženje ugovora do kraja naredne sezone, a u narednih nekoliko dana očekuje se ozvaničenje, piše na sajtu šampiona Nemačke...Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić izjavio je da je oduševljen što će iskusan dvojac i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Spaleti zove bivšeg učenika u Inter, ovo bi odjeknulo u Italiji!

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2018

Lućano Spaleti ostaje i naredne sezone u Interu, a već je sastavio spisak želja...Trener Intera će i naredne sezone biti Lućano Spaleti...On je odavno već u razgovoru sa upravom kluba oko potencijalnih pojačanja, a jedan od onih za koje on urgira jeste i fudbaler Rome, Alesandro Florenci...Florenci...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.