Još centar i Cedevita je kompletna

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još centar i Cedevita je kompletna

Prvak Hrvatske počeo je pripreme pod vođstvom novog trenera Zdovca.

Slovenački stručnjak Jure Zdovc u sredu uveče je obavio prozivku prvotimaca Cedevite.

Kako prenosi portal "basketball.hr", na početku priprema za sezonu 2017/18 pojavili su se novajlije Vil Čeri, Demetris Nikols i Andrija Stipanović, starosedeoci Toni Katić, Karlo Žganec i Marko Arapović, kao i dosadašnji članovi "B" tima, odnosno juniorskog pogona Darko Bajo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Toni Perković, Lovro Buljević i Antonio Jordano.

Nedostaju Roko Leni Ukić, Filip Krušlin i Ivan Ramljak, koji su na pripremama reprezentacije Hrvatske i reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa.

Treće pojačanje iz SAD ovog leta, bek Kevin Marfi, priključiće se ekipi naknadno, kao i još jedan centar, čiji se potpis uskoro očekuje.

Cedevita će do prvog ABA Superkupa, od 20. do 23. septembra u Baru, sprovesti visinske pripreme na Rogli i odigrati šest kontrolnih utakmica.

Od igrača iz prošlosezonskog sastava otišli su Miro Bilan, Luka Babić, Marko Tomas, Rajan Boutrajt, Rašad Džejms, Mirza Begić i Džon Šurna.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.