Jorgandžije uplašene, da li je Morata maler?

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jorgandžije" uplašene, da li je Morata maler?

Igrao je juče protiv Betisa, izgubili su posle 19 mečeva, propustili šansu da se približe Barseloni.

Navijači Atletika baš ne vole Alvara Moratu. Bili su protiv njegovog dolaska, iako je prve korake napravio u klubu, ali ipak njega vezuju za Realovu kanteru, uz to smatraju da je bolje pružiti šansu mladim igračima iz kluba.

Sada su ga proglasili za "malera", Atletiko je izgubio od Betisa, mada je Morata možda mogao u jednoj situaciji da iznudi penal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


"Lik je maler, upropastiće sve čega se dotakne"
, "Ovo je Morata efekt", tvrde navijači.

Istina je da je na debiju za Čelsi u PL izgubio meč, tada ih je šokirao Barnli, ali on je ušao na 3:0 za goste i postigao gol.

U Juventusu je čekao šansu gotovo čitav septembar, kada se prvi put pojavio, zamenio je Ljorentea, ali je meč već bio rešen, protiv Bolonje, bilo je 2:0.

Kada je zaigrao prvi put za Real, pobedio je, bilo je 3:1 u Saragosi, tada je takođe dobio šansu u finišu.

Pa, čini se da su navijači Atletika prestrogi, videćemo hoće li ih Morata razuveriti...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.