Jorgandžije nude vezistu Italijanima, ali on ima strašnu ponudu iz Engleske!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 18:05

"Jorgandžije" nude vezistu Italijanima, ali on ima strašnu ponudu iz Engleske!

Gde će završiti?

Kako prenosi "AS", Atletiko pokušava da dovede Arkadijuša Milika iz Napolija.

Poljak je na izlaznim vratima kluba, govorio se o trampi sa Juventusom za Bernardeskija, a sada je i tim iz Madrida u igri.

"Jorgandžije" nude Tomasa Partija u zamenu za sjajnog napadača, ali je pitanje da li italijanski klub može da mu ponudi odgovarajuću platu.

Tu je i veliko interesovanje koje je za njegove usluge pokazao i Arsenal, koji mu sprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i ponudu koju će teško moći da odbije.

Naime, "Guneri" reprezentativcu Gane nude tri puta veću platu od trenutne, ali ne žele da plate Atletiku 50 miliona evra za njegove usluge.

Sa druge strane, De Laurentis se nada da će prodati Milika za 40 miliona evra, kako bi sakupio novac za angažovanje Osimena iz Lila, pa se čini da trampa nije opcija u ovom trenutku.

To otvara vrata Arsenalu, a nema sumnje da bi Tomas Parti predstavljao sjajno pojačanje za ekipu Mikela Artete.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.