Jorgačević povređen, Brkić na golu

Izvor: B92, 24.Mar.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jorgačević povređen, Brkić na golu

Golman reprezentacije Srbije Bojan Jorgačević neće zbog povrede moći da brani protiv Severne Irske u kvalifikacijama za EP 2012. godine.

Vest je u četvrtak novinarima saopštio selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon.

Umesto Jorgačevića, koji je na poslednjem treningu reprezentacije povredio butni mišić, na golu Srbije biće golman Vojvodine Željko Brkić.

Selektor Pettrović neće moći zbog povrede da računa ni na Slobodana Rajkovića.

Ranije su iz istih razloga otkazali nastupe za naš tim i Nemanja Vidić, Zdravko Kuzmanović i Nikola Zzigić, ali će oni možda igrati protiv selekcije Estonije 29. marta u Talinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povredili se Jorgačević, brani Brkić

Izvor: Mondo, 24.Mar.2011

Na poslednjem treningu pred duel Srbija - Severna Irska, povrede su doživeli golman Bojan Jorgačević i defanzivac Slobodan Rajković. Na crtu će čuvar mreže Vojvodine Željko Brkić..

Nastavak na Mondo...

Jorgačević povređen, Brkić brani

Izvor: S media, 24.Mar.2011

Golman reprezentacuije Srbije Bojan Jorgačević neće moći zbog povrede da brani protiv Severne Irske u kvalifikacijama za EP 2012. godine. ..Ovu vest je u četvrtak novinarima saopštio selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon...LE: Krasić solidan, Subotić slavio..Jorgačević: Ko pre do mene....Pižon...

Nastavak na S media...

Pižon: Nećemo napasti po svaku cenu!

Izvor: S media, 24.Mar.2011

Selektor Srbije, Vladimir Petrović Pižon, nema nameru da "srlja" na sutrašnjoj utakmici protiv Severne Irske, koja je našem nacionalnom timu "biti il' ne biti". ..Srbija posle remija protiv Slovenije i poraza od Estonije na domaćem terenu više nema pravo na kiks, ako želi da sačuva i ovo malo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.