Jokiću se brk smeši, jedan brat pogodio sa sirenom, drugi se potukao! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokiću se brk smeši, jedan brat pogodio sa sirenom, drugi se potukao! (video)

Denveru stigle dobre vesti iz Oregona, braća u centru pažnje. Bugi Kazins odigrao najbolju partiju u Pelikansima, Bjelica operisan!

Sigurno da rezultat iz Oregona prija Jokiću i kompaniji. Portland je u svom "Moda Centru" poražen od Milvokija, pa sada kasni jednu pobedu za Denverom. To će malo skinuti pritisak sa Nagetsa. U veoma važnoj utakmici Bakse je vodio Midlton sa 26 poena, Antetokumpo je dodao 22. Milvoki igra odlično u poslednje vreme, dobili su 9 od 11 mečeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigli na 50% uspešnosti i preskočili ne samo Detroit, već i Majami, imaju pola pobede više, sada su sedmi na Istoku.

Nurkić dobar, 11 poena, 14 skokova, ali njegov tim je propustio veliku šansu da stigne Nagetse.

Ali šta tek da kaže Detroit, pali su u Bruklinu protiv najgoreg tima u ligi. Strašan poraz za Pistonse, iako oslabljeni, Netsi su dobili tek 14. meč u sezoni. Bruk Lopez je sa sirenom doneo pobedu Bruklinu, i glavobolju za Van Gandija. Detroit je na najgori način započeo turneju, sledeća stanica je Čikago, direktni rival.

Brook Lopez drains the game-winner at the buzzer!💰💰💰 pic.twitter.com/WCpROXRnGd

— NBA TV (@NBATV) March 22, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.