Jokiću savetovali da ne izlazi na teren, njegov potez je oduševio sve navijače Denvera

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 10:38

Jokiću savetovali da ne izlazi na teren, njegov potez je oduševio sve navijače Denvera

Zato je MVP.

Nikola Jokić nije želeo da se odmara protiv Minesote, iako je Denver obezbedio prednost domaćeg parketa u plej-ofu. Centar Nagetsa je bio najbolji na terenu u Mineapolisu, a novost je da je igrao u centarskom paru sa Džavalom Mekgijem.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju osvojenih bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

Kako stoje stvari, Nikola će i u preostala dva meča regularnog dela sezone biti u timu.

- Savetovali su mi da ne igram, čak sam i sam razmišljao o tome, ali ništa mi ne fali, pa nema potrebe za odmorom. Bila je super utakmica, šansu su dobili i igrači sa manjom minutažom – konstatovao je Jokić.

Srpski as je u duelu sa Minesotom ubacio 31 poen uz 14 skokova i četiri asistencije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.