Jokiću je dabl-dabl kao dobar dan

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2019, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokiću je dabl-dabl kao dobar dan

Denver savladao Kliperse u svojoj dvorani sa 123:96, naš as najefikasniji u timu pobednika.

Denver je ostvario četvrtu uzastopnu pobedu, a osmu uzastopce na svom terenu. Kod kuće je poslednji put izgubio od šampiona Golden Stejta 15. januara (142:111).

Nikola Jokić je postigao 22 poena (4-6 slobodna bacanja, 9-14 za dva, 0-2 za tri). Imao je i 16 skokova (13 u odbrani), tri dodavanja i jednu blokadu. Do dvocifrenog broja poena dosegao je već u drugoj četvrtini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a početkom treće je ostvario i deseti skok. Ubrzo zatim je napustio igru zbog četvrte lične greške. Na teren se vratio na početku poslednje deonice. Ukupno je igrao nepunih 28 minuta.

U ovoj sezoni "dvostruko dvostruko" učinak postigao je u 41 utakmici. Od njega je jedino više dao Lou Vilijams, uzdanica gostiju - 24.

Denver u sledećem meču, šezdesetom, dočekuje Oklahomu s kojom je uz Golden Stejt u vrhu Zapadne konferencije. Zatim je domaćin i Juti i Nju Orleansu.

The Joker putting the first points of the day on the board!#MileHighBasketball pic.twitter.com/NjWgMxQvfc— Denver Nuggets (nuggets) February 24, 2019

And the third and fourth points! pic.twitter.com/nMEITxHiQn— Denver Nuggets (nuggets) February 24, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Jokiću je dabl-dabl kao dobar dan (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2019

Denver savladao Kliperse u svojoj dvorani sa 123:96, naš as najefikasniji u timu pobednika...Denver je ostvario četvrtu uzastopnu pobedu, a osmu uzastopce na svom terenu. Kod kuće je poslednji put izgubio od šampiona Golden Stejta 15. januara (142:111)...Nikola Jokić je postigao 22 poena (4-6 slobodna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.