Jokićeva uspešna na startu juniorskog takmičenja na Rolan Garosu

Izvor: Blic, 01.Jun.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokićeva uspešna na startu juniorskog takmičenja na Rolan Garosu

Mlada srpska teniserka Katarina Jokić plasirala se u drugo kola Rolan Garosa u juniorskoj konkurenciji pošto je na startu takmičenja pobedila Ksijao-Di Ju iz Kine sa 7:6 (8:6), 4:6, 6:3.

Jokićeva će u nastavku takmičenja igrati protiv Francuskinje Maržo Jerolimos, koja je bila bolja od Ukrajinke Anheline Kalinine sa 6:3, 7:5.

Od ostalih srpskih juniora na Rolan Garosu nastapaju Ivana Jorović i Petar Čonkić.

Jorovićeva je postavljena za prvog nosioca i u prvom kolu sastaje se sa Rumunkom Žaklin Kristijan, dok je protivnik Čonkića Španac Munar Klar.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG (juniori): Jokićeva uspešna na startu

Izvor: Sportal.rs, 01.Jun.2014

Mlada srpska teniserka Katarina Jokić plasirala se u drugo kolo na Rolan Garosu u juniorskoj konkurenciji. Na startu takmičenja, Jokićeva je savladala Kineskinju Ksijao-Di Ju sa 7:6 (8:6), 4:6, 6:3.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.