Jokićeva reakcija na MVP nagradu: Prvi sam među jednakima VIDEO

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 07:54

Jokićeva reakcija na MVP nagradu: Prvi sam među jednakima VIDEO

Nikola Jokić je posle pobede Denvera nad LA Lejkersima od 113:111 za "čišćenje" u finalu Zapada 0d 4-0 dobio priznanje.

Srpski centar je dobio priznanje "Medžik Džonson", koje se dodeljuje MVP u finalu na Zapadu.

Malo je reći da ga je zaslužio jer je usput oborio i rekord NBA star 56 godina, po broju tripl-dabl učinaka u plej-of seriji.

Jokić je zabaležio osam takvih učinaka i tako potisnuo slavnog Vilta Čemberlena.

Reagujući na MVP >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priznanje, Jokić je, kako nas je i navikao, delovao veoma skromno.

"Šta mi ovo znači? Za mene, iskreno, ništa! Ovaj trofej bi trebalo da ide mojim kolegama i trenerima. Oni su me doveli u ovu situaciju. Samo sam prvi među jednakima i srećan sam da smo zajedno pobeđivali i činili ovako nešto", poručio je Jokić.

I trener Majkl Meloun imao je samo reči hvale za fantastičnog Srbina.

"On izaziva samog sebe da bude još bolji svake sezone. Njegov IQ je van svih lista, najveća stvar je što čini da svi oko njega igraju bolje. Glavna oblast u kojoj nastavlja da raste su njegovo liderstvo i njegov glas na tarenu. Ućinak mu je ogroman. Svi ga slušaju, svi ga vole i svi ga poštuju", poručio je Meloun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.