Jokićeva najlošija utakmica u karijeri – šest faulova za 16 minuta

Izvor: RTS, 10.Apr.2019, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokićeva najlošija utakmica u karijeri – šest faulova za 16 minuta

Nikola Jokić imao je košmarnu noć u Juti u kojoj je odigrao možda i najlošiju utakmicu u karijeri. Jokićev Denver je poražen od džezera rezultatom 118:108, a srpski centar na terenu je proveo samo 16 minuta.
Razlog tome nije bila odluka trenera, već Nikoline lične greške zbog kojih je prerano završio utakmicu.

Brzo je zaradio četiri faula i morao da veći deo utakmice presedi na klupi, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi početkom četvrte ušao u igru i ekspresno napravio još dva, što je značilo da se neće vraćati na parket.
I dok je bio u igri nije previše pomogao, promašio je pet od šest šuteva iz igre i oba slobodna bacanja koja je imao, pa je na kraju njegova statistika izgledala ovako – dva poena, pet skokova, dve asistencije i po jedna ukradena lopta i blokada.
Ekipa Majka Melouna doživela je drugi uzastopni poraz i ugrozila drugu poziciju na Zapadu, ali je imala sreće jer je glavni konkurent Hjuston u poslednjim sekundama izgubio od Oklahome, zahvaljujući poenima Pola Džordža.
Sada obe ekipe imaju učinak 53-28 i, da bi overili drugu poziciju na kraju regularnog dela sezone, nagetsima je potreban trijumf u poslednjem kolu protiv Minesote.
Timbervulvsi su pre godinu dana, takođe u poslednjem meču, srušili nade Denvera da će se naći u plej-ofu, a sada je ponovo sudbina delom u njihovim rukama. U slučaju da pobede, tim iz Kolorada gubi prednost domaćeg terena u doigravanju.
Međutim, ako Jokićev tim slavi, a Portland pobedi Sakramento, nagetsi sigurno u prva dva kola plej-ofa ne mogu da se sastanu sa aktuelnim šampionom Golden stejtom, kao ni Hjustonom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić igrao svega 16 minuta, napravio šest faulova

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2019

Nikola Jokić će što prije željeti da zaboravi svoj nastup na utakmici sa Jutom, u kojoj je igrao svega 16 minuta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Jokićevo najlošije veče u NBA karijeri, ali je Oklahoma spasila Denver (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2019

Poraz Denver u zao čas, pretposlednjeg dana sezone, ali mu je stigla pomoć „prijatelja“. Ekipa Nikole Jokića je doživela poraz od Jute (118:108), međutim, ostala je na drugom mestu Zapadne konferencije pošto ga je spasla Oklahoma, koja je savladala Hjuston (112:111). Nikola Jokić je odigrao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.