Jokićev pozdrav koji je oduševio Srbe – tri prsta ka publici

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 22:42

Jokićev pozdrav koji je oduševio Srbe – tri prsta ka publici

Srpski košarkaš je po starom dobrom običaju pozdravio nekolicinu sunaodnika u publici nakon trijumfalne večeri u Los Anđelesu

Još samo jedna pobeda deli košarkaše Denvera od velikog NBA finala.

Lejkersi nisu uspeli da unesu neizvesnost u seriju, ni u Los Aneđelsu nije bilo drugačijeg ishoda u odnosu na prva dva u Koloradu - Nagetsi su i treći put odneli trijumf.

Nikola Jokić nije bio najbolji na utakmici ovog puta ali je to bio kad je bilo najvažnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Nije se Srbin naigrao kako ume u velikom delu meča, no pojavio se u poslednjoj deonici i sa 15 poena u tom periodu pogurao ekipu do slavlja.

Na kraju, osmeh "od uva do uva" ukrasio mu je lice i zbog činjenice da su ga sa tribina gledala braća Strahinja i Nemanja. Bilo je tu još nekolicina srpskih navijača koje je Nikola pozdravio sa visoko dignuta tri prsta.

Usledio je potom i srčan zagrljaj sa braćom.

Nikola i Denver žive za ovo, sanjaju se veliki snovi...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.