Jokićev džek pot 431.035 dolara

Izvor: Mondo, 19.Mar.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokićev "džek pot" 431.035 dolara

Srpski centar jedan je od igrača koji će biti posebno nagrađeni za ulazak Denvera u plej-of.

Posle dve sezone koje su završili kao deveti na tabeli Zapadne konferencije i tako "za dlaku" ostali bez plasmana u plej-of, Denver Nagetsi su ovog proleća ostvarili taj cilj na 13 utakmica pre kraja takmičenja.

Ako ovako nastave, mogli bi čak da krenu u doigravanje sa prvog mesta, ispred Golden Stejt Voriorsa, sa kojima su trenutno izjednačeni.

To je veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uspeh za celu franšizu, za trenera Majkla Melouna i sve igrače, ali posebno za Nikolu Jokića, koji je letos potpisivanjem petogodišnjeg ugovora vrednog 147,7 miliona dolara bruto, prihvatio i veliki deo odgovornosti za rezultate tima.

Beležeći 20,3 poena, 10,7 skokova i 7,5 asistencija po utakmici, uz šut iz igre 50,3 odsto i 83,6 odsto realizacije slobodnih bacanja, potencijalni reprezentativac Srbije opravdao je ovosezonsku platu od 24.605.181 dolara, a sada su na red došli bonusi.

Jokić će za nastup Nagetsa u prvoj rundi plej-ofa biti nagrađen sa dodatnih 431.035 dolara, a ako se plasiraju u polufinale Zapada, inkasiraće još 431 hiljadu "zelenbaća".

Na ekstra isplatu može da računa i veteran Pol Milsap, kome po slovu ugovora pripada bonus od 150.000 dolara. On ove sezone igra za nešto više od 29 miliona dolara, a čelnici Denvera na leto će odlučiti da li da ga pod sličnim uslovima zadrže do 2020.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.