Jokićev 50. dabl-dabl u najubedljvijem porazu Denvera ove sezone

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokićev 50. dabl-dabl u najubedljvijem porazu Denvera ove sezone

Indijana pred svojom publikom pobedila sa 124:88.

Završena je Denverova serija pobeda. Bilo ih je šest uzastopce, a tri uzastopno u gostima. U poslednjoj utakmici uoli povratka kući Indijana nije imala milosti pa se revanširala za tesan poraz u Koloradu pre osam dana sa 102:100. Do večeras najubedljiviji Denverov neuspeh ove sezone bio kada ga je šampion Golden Stej preslišao kao gost sa 142:111.

Nikola Jokić je ipak bio standardno dobar. Za pola sata u igri dao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je 19 poena (2-2 slobodna bacanja, 7-13 za dva, 1-3 za tri). Imao je i 11 skokova (osam u odbrani)i osam asistencija. U sva ta tri parametra je bio najbolji u Denverovom timu, a ostvario je i četiri blokade.

Najzaslužniji za Indijaninu pobedu bio je Hrvat Bogdan Bogdanović s 35 poena (5-6 za tri).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.