Jokića iznenadio saigrač, on ga opsovao na srpskom VIDEO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 09:53

Jokića iznenadio saigrač, on ga opsovao na srpskom VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić doživeo je neprijatnost posle utakmice protiv Jute Džeza u kojoj je upisao 26 poena uz šest skokova i osam asistencija.

Neposredno posle meča, srpski centar je dovao izjavu za lokalne medije, kad mu je odjednom iza leđa prišao njegov saigrač Deandre Džordan i iznenadio ga.

U tom momentu Jokić je odreagovao, tako što je opsovao Džordana, 'o je*em ti', i u tom trenutku je za kratko prekinuo svoj intervju.

Ali je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osmeha i kratke pauze nastavio da priča o utakmici koju su Denver Nagetsi dobili sa 142:121.

"Najvažnija utakmica je sledeća. Imali smo sjajnu energiju u prvom poluvremenu. Drugo nije bilo tako dobro, ali smo pobedili i to je najbitnije. Pobeda je pobeda."

Jokić je prokomentarisao podatak da su Nagetsi pred Ol-star pauzu imali seriju poraza, ali su posle spektakla u Indijanapolisu počeli da beleže bolje rezultate.

"Samo igramo onako kako treba, ne pravimo greške koje smo inače pravili, igramo na pravi način. Prvo mesto je cilj, ali je mnogo važnije način na koji igramo", smatra Jokić, koji je za kraj pohvalio i mlade igrače.

"To su momci koji mogu da nam pomognu, njihova energija je zarazna, hoćete da igrate kao oni, sve su bolji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jokić pred kamerama opsovao saigrača na srpskom: "O je*em ti!" /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 10.Mar.2024

Nikola Jokić pružio je još jednu magičnu partiju, pa su Denver Nagetsi došli do nove pobede. Zadovoljan je bio srpski centar – ali je tokom intervjua opsovao na maternjem jeziku.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.