Jokić za pola sata razbio Minesotu VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2020, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić za pola sata razbio Minesotu VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa su na krilima Nikole Jokić došli do nove pobede.

Nagetsi su savladali Minesota Timbervulvse na domaćem parketu rezultatom 128:116.

"Grumenje" je prekinulo niz od dva poraza i učvrstilo se na drugoj poziciji zapadne konferencije, iza Los Anđeles Lejkersa, a ispred Klipersa.

Jokić je ponovo bio izuzetan, te je za nepun 31 minut na parketu zabeležio 24 poena (11/14 iz igre), sedam skokova i šest asistencija, po dve ukradene lopte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i blokade, te tri izgubljene.

U prvoj četvrtini postignut je čak 81 poen (43:38), a Denver je stekao blagu prednost koju je povećao na startu druge.

Minesota je uspela da ostane u igri, da povede, ali na poluvreme je otišla sa zaostatkom. Nagetsi su prvi put uspeli da se značajno odlepe na kraju treće deonice kada su došli do +10, a ta prednost je ubrzo uvećana u poslednjih 12 minuta.

Izabranici Majka Melouna ubrzo su došli i do maksimalnih +22, a meč je završen velikom serijom "vukova" kojom su poraz učinili podnošljivijim.

Pored Jokića, u pobedničkom sastavu se istakao i Pol Milsap sa 25 poena i sedam skokova. Džamal Marej je imao 19 poena i šest asistencija, dok su po 13 ubacili Monte Moris i Geri Heris.

Na drugoj strani najefikasniji je bio Kilan Martin sa 18 poena. Malik Bizli je ubacio 17, dok je dabl-dabl od 15 poena i deset asistencija imao Džordan Meklaflin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.