Izvor: RTS, 26.Jan.2022, 08:50

Jokić za RTS: Utakmica sjajna, cela je ekipa igrala dobro

Nikola Jokić je sinoć utakmicu završio sa 28 postignutih poena, 21 skokom i devet asistencija. Za mnoge NBA igrače bilo bi to specijalno veče, ali za Nikolu Jokića to je bila samo još jedna rutinska utakmica jer smo navikli da uvek pruža vrhunske rezultate.
Nagetsi su noćas pobedili ekipu Pistonsa na gostovanju u Detroitu, 110 prema 105, Nikola je postavio novi rekord karijere i za Jutarnji program prokomentarisao meč.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Drago mi je zbog svih tih uspeha ili šta god to bilo. Utakmica je bila sjajna. Igrali smo protiv njih pre par dana. Jako je teško pobediti istu ekipu. Imali smo mnogo izgubljenih lopti, što je nedopustivo i moramo to da popravimo. Cela je ekipa igrala dobro", rekao je Jokić.
Denver sada putuje u Njujork, tačnije u Bruklin, gde igraju sa Netsima utakmicu koja je bila odložena zbog koronavirusa.  
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.