Izvor: RTS, 15.Maj.2021, 08:05

Jokić za RTS: Podrška porodice važna za uspeh

Nikola Jokić je ostvario noćas još jedan tripl dabl, što predstavlja izvanrednu mešavinu koševa, skokova i asistencija. Njegovi Denver Nagetsi pobedili su Detroit Pistonse u gostima rezultatom 104 prema 91.
Šesnaesti tripl dabl ove sezone, uglavnom sad sve ide ka tome da svi priznaju da si jedini za MVP igrača.

"Ma dobro, utakmica je bila dobra i važno da smo pobedili. Mi smo odmarali neke igrače i mogli smo bolje šutirati za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tri poena. Mnogo je bolja slika sada, a pobedili smo što je najvažnije.", rekao je Jokić.
Ranijih godina si imao dobru podršku porodice i familije a sad si u MVP sezoni koju igraš prvi put od kako si se venčao, da li je na neki način pomogla i podrška supruge?
"Jeste svakako. Porodica je uvek bila uz mene još iz vremena kada sam igrao u Megi. To je dobra zaleđina i podrška, jer i kad igram loše ili dobro znam da imam dobre ljude i podršku iza sebe. I oni su deo svega ovoga i imaju veliki deo zasluge ne samo u ovoj sezoni, već u celoj mojoj karijeri.", zaključio je Jokić.
Denver ima još jednu utakmicu u nedelju uveče protiv ekipe Portlanda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jokićev tripl-dabl za 26 minuta, solidne partije Pokuševskog i Smajlagića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2021

Košarkaški Denvera pobedili su noćas Detroit 104:91, a Nikola Jokić pružio je još jednu vrhunsku partiju kojom je dokazao da bi ove sezone morao da bude proglašen za MVP-ja...Srpski centar ostvario je 58. tripl-dabl u karijeri, 16. u sezoni, zabeleživši 20 poena (11-7 šut iz igre), 15 skokova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.