Izvor: RTS, 04.Maj.2021, 09:02

Jokić za RTS: Odbrana donela pobedu Lejkersima

Nikola Jokić igrao je sjajno i noćas u dresu Denver Nagetsa protiv Lejkersa, i postigao najveći broj poena za njegov tim, čak trideset i dva. Ovoga puta, međutim tim iz Los Anđelesa uspeo je da ih pobedi rezultatom 93 prema 89.
Jokić je ukratko analizirao meč zaključivši da je dobra odbrana suparnika bio osnovni razlog poraza.

„Na startu teška utakmica. Imali smo dosta promašaja i mali broj poena smo dali. Dobro su me čuvali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i imaju stvarno dobre odbrambene igrače. Menjali su se dobro. Mislim da sam promašio i par zicera koje sam trebao da dam ali pta da radimo. Idemo na sledeću utakmicu sa Niksima koji su stvarno super i u odličnoj su formi.", rekao je Jokić.
Denver u noći između srede i četvrtka igraju protiv pomenutih Njujork Niksa a onda u petak uveče protiv Jute koja je trenutno prva na tabeli Zapadne konferencije NBA lige. Do kraja sezone Denber ima još sedam utakmica.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOKIĆ NE MOŽE SAM: Nikola odigrao maestralno ali nije uspeo da pobedi šampiona!

Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2021

U noći koja je za nama odigrao se derbi NBA lige, Lejkersi protiv Nagetsa, meč je bio zanimljiv sa črvstom odbranom i manje poena na obe strane a pobeda je pripala Jezerašima koji su slavili rezultatom 93-89. Kao po običaju najbolji akter utakmice bio je naš Nikola Jokić koji je postigao 32 poena...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.