Izvor: RTS, 29.Apr.2021, 08:27

Jokić za RTS: Bilo je nepotrebno neizvesno

Nikola Jokić i njegov tim Denver Nagetsi slave još jednu važnu pobedu, ovog puta protiv ekipe Nju Orleansa, rezultatom 114 prema 112. Nagetsi sada imaju samo tri pobede manje od Jute, koja je prva na tabeli. Nikola Jokić je postigao 32 poena i imao sedam skokova i osam asistencija.
U prvoj četvrtini igrali ste tako snažno, velika razlika, izgledalo je kao laka pobeda. Ali pred sam kraj bilo je neizvesno.

„Bilo je nepotrebno neizvesno. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Imali smo 6 izgubljenih lopti u zadnja 2 minuta. Ja mislim da je to neki rekord. Nismo se sporazumeli, totalno je bila loša komunikacija i energija na terenu. Nekako svi smo napadali jedni druge bez nekog razloga. Ali dobro, najvažnije je da smo pobedili. Mislim da smo igrali baš dobro, kao što si rekao, u drugom poluvremenu, do treće četvrtine. U poslednjoj četvrtini smo lošije počeli i napravili neku seriju od 8:0 ili 10:2. Onda je sve postalo neizvesno.", rekao je Jokić.
Denver već u četvrtak dočekije ekipu Toronta, a onda putuju u Los Anđeles gde u subotu igraju protiv Klipersa koji su trenutno na jednom mestu iznad Nagetsa na tabeli Zapadne NBA lige.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.