Izvor: RTS, 01.Sep.2020, 17:37

Jokić večeras igra za prolaz, ali i lepu svotu novca

Nikola Jokić i Denver večeras igraju sedmi, odlučujući meč četvrtfinalane serije plej-ofa Zapadne konferencije protiv Jute. Pored prolaza, na talonu je i lepa finansijska nagrada za pojedine Nagetse, među kojima je i srpski centar.
Naime, ukoliko se ekipa iz Kolarada vrati iz zaostatka od 3-1, preokrene seriju u svoju korist i plasira u polufinale konferecije, Nikola Jokić biće teži za gotovo pola miliona dolara.

To je jedna od stavki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u ”maks” ugovoru, koji je Jokić potpisao 2018. godine, a koja će mu u slučaju pobede nad Jutom doneti tačno 465.517 dolara.
Uz Jokića, bonus za pobedu sleduje i Polu Milsapu, kao i oporavljenom Geriju Herisu.
Veteran će potencijalno biti ”teži” za 200.000, dok će Herisu na račun u slučaju prolaska leći 350.000 zelenih novčanica.
”Pobedi ili idi kući” utakmica između Denvera i Jute igra se večeras u Orlandu od 02.30.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Denverova pobeda donosi Jokiću pravo bogatstvo!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2020

Toliko toga staje u jedan meč...Denver noćas od 2:30 po srednjeevropskom vremenu dočekuje Jutu u Orlandu, u pitanju je sedmi i odlučujući meč za plasman u polufinale Zapada...Ekipa Majka Melouna se vratila nakon 1:3 i očajne igre u drugoj, trećoj i četvrtoj utakmici, pa je sada jasno da su u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.